Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Merves Atelier, der ligger ved Veststraat 58 3311SV Dordrecht, er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring.

Kontaktoplysninger:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener er databeskyttelsesansvarlig for Merves Atelier, og hun kan nås via

Personlige data, som vi behandler
Merves Atelier behandler dine personlige data, fordi du bruger vores tjenester og / eller fordi du selv leverer disse data.

Nedenfor finder du en oversigt over de personlige data, vi behandler:
- For- og efternavn

- Køn

- Adresseoplysninger

- Telefonnummer

- E-mail-adresse

- Placeringsdata

- Oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmeside

- Internetbrowser og enhedstype

- Bankkontonummer

Særlige og / eller følsomme personoplysninger, som vi behandler
Vores hjemmeside og / eller service har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på hjemmesiden, der er yngre end 16 år. Medmindre de har tilladelse fra forældre eller værger. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16. Vi opfordrer forældre til at være involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældres samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os via , så sletter vi disse oplysninger.

Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi personoplysninger

Merves Atelier behandler dine personlige data til følgende formål:
- Håndtering af din betaling

- Sende vores nyhedsbrev og / eller reklamebrochure

- At kunne ringe eller e-maile dig, hvis dette er nødvendigt for at kunne udføre vores tjenester

- Oplys dig om ændringer i vores tjenester og produkter

- Tilbyde dig muligheden for at oprette en konto

- At levere varer og tjenester til dig

- Merves Atelier analyserer din opførsel på webstedet for at forbedre webstedet og tilpasse udvalget af produkter og tjenester til dine præferencer.

Automatiseret beslutningstagning
Merves Atelier træffer [ja / nej] beslutninger baseret på automatiseret behandling af spørgsmål, der kan have (betydelige) konsekvenser for enkeltpersoner.

Dette er beslutninger, der træffes af computerprogrammer eller systemer uden et menneske (for eksempel en medarbejder hos Merves Atelier). Merves Atelier bruger følgende computerprogrammer eller -systemer: [komplet med systemets navn, hvorfor det bruges, underliggende logik, betydning og forventede konsekvenser for den pågældende]

Hvor længe lagrer vi personoplysninger
Merves Atelier opbevarer ikke dine personlige data længere, end det er strengt nødvendigt for at nå de formål, som dine data indsamles til. Vi bruger følgende opbevaringsperioder til følgende (kategorier) af personlige data: (Kategori) personlige data> Opbevaringsperiode> Årsag Personalia>

Opbevaringsperiode> Årsagsadresse> Opbevaringsperiode> Årsag Enzovoort> Opbevaringsperiode> Årsag

Deling af personlige data med tredjepart
Merves Atelier sælger ikke dine oplysninger til tredjepart og vil kun give dem, hvis dette er nødvendigt for gennemførelsen af ​​vores aftale med dig eller for at overholde en juridisk forpligtelse. Vi indgår en behandlingsaftale med virksomheder, der behandler dine data på vores vegne for at sikre det samme niveau af sikkerhed og fortrolighed af dine data. Merves Atelier forbliver ansvarlig for disse processer.

Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger
Merves Atelier bruger funktionelle, analytiske og tracking cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i browseren på din computer, tablet eller smartphone, når du først besøger dette websted. Merves Atelier bruger cookies med en rent teknisk funktionalitet. Disse sikrer, at webstedet fungerer korrekt, og at for eksempel dine foretrukne indstillinger huskes. Disse cookies bruges også til at få webstedet til at fungere korrekt og til at optimere det. Derudover placerer vi cookies, der sporer din surfeadfærd, så vi kan tilbyde tilpasset indhold og reklamer. Ved dit første besøg på vores websted har vi allerede informeret dig om disse cookies og har anmodet om din tilladelse til at placere dem. Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser, så den ikke længere gemmer cookies. Derudover kan du også slette alle oplysninger, der tidligere blev gemt via indstillingerne i din browser. Se for en forklaring:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Se, ændre eller slet data
Du har ret til at se, rette eller slette dine personlige data. Du kan gøre dette selv via de personlige indstillinger på din konto.

Derudover har du ret til at trække dit samtykke tilbage til databehandling eller til at gøre indsigelse mod vores virksomheds behandling af dine personlige data, og du har ret til dataoverførsel. Dette betyder, at du kan indsende en anmodning til os om at sende de personlige data, som vi opbevarer om dig, i en computerfil til dig eller en anden organisation, der er nævnt af dig. Hvis du vil gøre brug af din ret til indsigelse og / eller retten til dataoverførsel, eller hvis du har andre spørgsmål / kommentarer til databehandling, så send en specificeret anmodning til . For at sikre, at anmodningen om inspektion er blevet fremsat af dig, beder vi dig sende en kopi af dit identitetsbevis med anmodningen. Lav i dette eksemplar dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, strimlen med numre i bunden af ​​passet), pasnummer og Citizen service nummer (BSN) sort. Dette er for at beskytte dit privatliv. Merves Atelier vil svare på din anmodning så hurtigt som muligt, men under alle omstændigheder inden for fire uger. Merves Atelier vil også påpege, at du har muligheden for at indgive en klage til den nationale databeskyttelsesmyndighed, den nederlandske databeskyttelsesmyndighed. Dette er muligt via følgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan vi beskytter personlige data
Merves Atelier tager beskyttelsen af ​​dine data alvorligt og træffer passende forholdsregler for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang og uønsket

afsløring og uautoriseret ændring. Hvis du føler, at dine data ikke er ordentligt beskyttet, eller der er indikationer på det

misbrug, bedes du kontakte vores kundeservice eller via