Privaatsusavaldus

Merve's Atelier, mis asub aadressil Veststraat 58 3311SV Dordrecht, vastutab isikuandmete töötlemise eest, nagu on näidatud selles privaatsusavalduses.

Kontaktandmed:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener on Merve'i ateljee andmekaitseametnik, temaga saab ühendust

Isikuandmed, mida me töötleme
Merve's Atelier töötleb teie isikuandmeid seetõttu, et kasutate meie teenuseid ja / või kuna edastate need andmed meile ise.

Altpoolt leiate ülevaate meie töödeldavatest isikuandmetest:
- ees- ja perekonnanimi

- Sugu

- aadressi üksikasjad

- telefoninumber

- e-posti aadress

- asukoha andmed

- teave teie tegevuse kohta meie veebisaidil

- Interneti-brauser ja seadme tüüp

- pangakonto number

Spetsiaalsed ja / või tundlikud isikuandmed, mida me töötleme
Meie veebisait ja / või teenus ei kavatse koguda andmeid veebisaitide külastajate kohta, kes on nooremad kui 16 aastat. Kui neil pole vanemate või eestkostjate luba. Siiski ei saa me kontrollida, kas külastaja on vanem kui 16. Me kutsume vanemaid kaasama oma laste veebipõhiseid tegevusi, et vältida vanemate nõusolekuta laste kogumisega seotud andmeid. Kui olete veendunud, et oleme ilma selle loata kogunud alaealise isikuandmeid, võtke meiega ühendust , kustume selle teabe.

Millisel eesmärgil ja millisel alusel töötleme isikuandmeid

Merve's Atelier töötleb teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:
- makse haldamine

- meie infolehe ja / või reklaamvoldiku saatmine

- võimalus teile helistada või e-postiga saata, kui see on meie teenuste osutamiseks vajalik

- teavitab teid meie teenuste ja toodete muudatustest

- pakkuge teile võimalust konto luua

- tarnida teile kaupu ja teenuseid

- Merve's Atelier analüüsib teie käitumist veebisaidil, et veebisaiti paremaks muuta ja toodete ja teenuste valikut teie eelistustele kohandada.

Automatiseeritud otsuste tegemine
Merve Atelier teeb automatiseeritud töötlemise põhjal [jah / ei] otsuseid küsimustes, millel võivad olla üksikisikutele (märkimisväärsed) tagajärjed.

Need on otsused, mis tehakse arvutiprogrammide või süsteemide abil, ilma et inimene (näiteks Merve Ateljee töötaja) oleks. Merve Atelier kasutab järgmisi arvutiprogramme või -süsteeme: [koos süsteemi nimega, miks seda kasutatakse, selle loogika, olulisus ja eeldatavad tagajärjed asjaomasele isikule]

Kui kaua me säilitame isikuandmeid
Merve's Atelier ei salvesta teie isikuandmeid kauem, kui see on tingimata vajalik eesmärkide saavutamiseks, milleks teie andmeid kogutakse. Järgmiste isikuandmete (kategooriate) jaoks kasutame järgmisi säilitusaegu: (kategooria) isikuandmed> säilitusaeg> põhjus Personalia>

Hoidmisaeg> Põhjenduse aadress> Hoidmisperiood> Põhjus Enzovoort> Hoidmisperiood> Põhjus

Isikuandmete jagamine kolmandate isikutega
Merve Atelier ei müü teie teavet kolmandatele isikutele ja edastab seda ainult siis, kui see on vajalik teiega sõlmitud lepingu rakendamiseks või seadusest tuleneva kohustuse täitmiseks. Sõlmime töötlemislepingu ettevõtetega, kes töötlevad teie andmeid teie nimel, et tagada teie andmete samal tasemel turvalisus ja konfidentsiaalsus. Nende protsesside eest vastutab endiselt Merve Atelier.

Küpsised või sarnased tehnikad, mida me kasutame
Merve Atelier kasutab funktsionaalseid, analüütilisi ja jälgimisküpsiseid. Küpsis on väike tekstifail, mis salvestatakse teie arvuti, tahvelarvuti või nutitelefoni brauserisse selle veebisaidi esmakordsel külastamisel. Merve's Atelier kasutab puhtalt tehniliste funktsioonidega küpsiseid. Need tagavad veebisaidi õige toimimise ja näiteks teie eelistatud sätete meeldejätmise. Neid küpsiseid kasutatakse ka veebisaidi korrektseks tööks ja selle optimeerimiseks. Lisaks paigutame küpsised, mis jälgivad teie surfamiskäitumist, et saaksime pakkuda kohandatud sisu ja reklaame. Esimesel meie veebisaidi külastusel oleme teid juba nendest küpsistest teavitanud ja taotlenud luba nende paigutamiseks. Võite küpsistest loobuda, kui seate oma Interneti-brauseri nii, et see ei salvestaks enam küpsiseid. Lisaks saate kustutada ka kogu teabe, mis oli varem brauseri seadete kaudu salvestatud. Vaata selgitust:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Andmete vaatamine, muutmine või kustutamine
Teil on õigus oma isikuandmeid vaadata, parandada või kustutada. Seda saate oma konto isiklike seadete kaudu ise teha.

Lisaks on teil õigus tühistada oma nõusolek andmete töötlemiseks või vaidlustada meie isikuandmete töötlemine meie ettevõtte poolt ning teil on õigus andmete edastamisele. See tähendab, et saate esitada meile päringu teie isikuandmete, mida me teie kohta arvutifailis hoiame, saatmiseks teile või muule teie nimetatud organisatsioonile. Kui soovite kasutada oma vastuväidete esitamise õigust ja / või andmete edastatavuse õigust või kui teil on andmetöötluse kohta muid küsimusi / märkusi, saatke palun konkreetne taotlus aadressile . Kontrollitaotluse esitamise tagamiseks teie poolt palume teil saata koos taotlusega isikut tõendava dokumendi koopia. Tehke sellest koopiast passi foto, MRZ (masinloetav tsoon, riba numbriga passi allosas), passi number ja Citizen service number (BSN) must. See on teie privaatsuse kaitsmine. Merve ateljee vastab teie taotlusele võimalikult kiiresti, kuid igal juhul nelja nädala jooksul. Merve's Atelier soovib ka juhtida tähelepanu sellele, et teil on võimalus esitada kaebus riiklikule andmekaitseasutusele, Hollandi andmekaitseametile. See on võimalik järgmise lingi kaudu:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kuidas me kaitseme isikuandmeid?
Merve's Atelier suhtub teie andmete kaitsmisse tõsiselt ja võtab asjakohaseid meetmeid, et vältida kuritarvitamist, kadumist, volitamata juurdepääsu ja soovimatut

avalikustamine ja volitamata muutmine. Kui tunnete, et teie andmeid ei kaitsta korralikult või on sellel viiteid

kuritarvitamise kohta pöörduge meie klienditeeninduse poole või kaudu