Tietosuojalausunto

Merven Atelier, joka sijaitsee osoitteessa Veststraat 58 3311SV Dordrecht, vastaa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojalausunnossa esitetyllä tavalla.

Yhteystiedot:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener on Merve's Atelierin tietosuojavastaava, johon hän voi tavoittaa

Henkilötietoja, joita käsitellään
Merven Atelier käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme ja / tai koska toimitat nämä tiedot meille itse.

Alta löydät yleiskuvan käsittelemistämme henkilötiedoista:
- Etunimi ja sukunimi

- Sukupuoli

- Osoitetiedot

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Sijaintitiedot

- Tietoja toiminnastasi verkkosivuillamme

- Internet-selain ja laitetyyppi

- Pankkitilin numero

Prosessimme käsittelevät erityiset ja / tai herkät henkilötiedot
Sivustomme ja / tai palvelumme ei aio kerätä tietoja verkkosivujen kävijöistä, jotka ovat nuoria kuin 16 vuotta. Elleivät he ole vanhempien tai huoltajien luvalla. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä vanhempi kuin 16. Kehotamme vanhempia osallistumaan lastensa online-toimintaan, jotta lasten tietoja ei kerätä ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut siitä, että olemme keränneet henkilötietoja alaikäisiltä ilman tätä lupaa, ota yhteyttä meihin , poistamme nämä tiedot.

Mistä ja mistä syystä käsittelemme henkilötietoja

Merven Atelier käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
- Maksun käsittely

- Uutiskirjeemme ja / tai mainosesitteen lähettäminen

- Mahdollisuus soittaa tai lähettää sähköpostia sinulle, jos se on tarpeen palvelujemme suorittamiseksi

- Kerro sinulle muutoksista palveluihimme ja tuotteisiimme

- Tarjoa sinulle mahdollisuus luoda tili

- Toimittaa tavaroita ja palveluita sinulle

- Merven Atelier analysoi käyttäytymistäsi verkkosivustolla verkkosivuston parantamiseksi ja tuote- ja palveluvalikoiman mukauttamiseksi toiveidesi mukaan.

Automaattinen päätöksenteko
Merven Atelier tekee [kyllä ​​/ ei] päätöksiä perustuen automatisoituun käsittelyyn asioissa, joilla voi olla (merkittäviä) vaikutuksia yksilöihin.

Nämä ovat päätöksiä, jotka tehdään tietokoneohjelmien tai järjestelmien avulla ilman ihmistä (esimerkiksi Merven Atelierin työntekijä). Merven Atelier käyttää seuraavia tietokoneohjelmia tai järjestelmiä: [täydellinen järjestelmän nimi, miksi sitä käytetään, taustalla oleva logiikka, merkitys ja odotetut seuraukset asianomaiselle]

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään
Merven Atelier ei säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin on ehdottoman välttämätöntä niiden tavoitteiden saavuttamiseksi, joita varten tietojasi kerätään. Käytämme seuraavia säilytysjaikoja seuraaviin (luokkiin) henkilötietoihin: (luokka) henkilötiedot> Säilytysaika> Syy Personalia>

Säilytysaika> Syyosoite> Säilytysaika> Syy Enzovoort> Säilytysaika> Syy

Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa
Merve's Atelier ei myy tietojasi kolmansille osapuolille ja toimittaa ne vain, jos se on tarpeen kanssamme tehdyn sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai laillisen velvoitteen noudattamiseksi. Teemme prosessointisopimuksen sellaisten yritysten kanssa, jotka käsittelevät tietosi meidän puolestamme varmistaaksesi tietosi saman tietoturvan ja luottamuksellisuuden. Merven Atelier on edelleen vastuussa näistä prosesseista.

Evästeitä tai vastaavia tekniikoita, joita käytämme
Merven Atelier käyttää toiminnallisia, analyyttisiä ja seurantaevästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneesi, tablet-laitteen tai älypuhelimen selaimeen, kun vierailet tällä sivustolla. Merven Atelier käyttää evästeitä, joissa on puhtaasti tekninen toiminnallisuus. Nämä varmistavat, että verkkosivusto toimii oikein ja esimerkiksi, että ensisijaiset asetukset muistetaan. Näitä evästeitä käytetään myös verkkosivuston toimimaan oikein ja optimoimaan sitä. Lisäksi laitamme evästeitä, jotka seuraavat surffailukäyttäytymistäsi, jotta voimme tarjota räätälöityä sisältöä ja mainoksia. Ensimmäisen kerran verkkosivustossamme käydessäsi olemme jo ilmoittaneet sinulle näistä evästeistä ja pyytäneet lupaa asettaa ne. Voit estää evästeet asettamalla Internet-selaimesi siten, että se ei enää tallenna evästeitä. Lisäksi voit poistaa kaikki tiedot, jotka on aiemmin tallennettu selaimesi asetusten avulla. Katso selitys:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Tarkastella, muokata tai poistaa tietoja
Sinulla on oikeus tarkastella, oikaista tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit tehdä tämän itse tilisi henkilökohtaisten asetusten avulla.

Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn tai vastustaa sitä, että yrityksemme käsittelee henkilötietojasi, ja sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön lähettääksemme sinusta tai muulle organisaatiollesi henkilökohtaisia ​​tietoja, joita meillä on tietokoneetiedostossa. Jos haluat käyttää oikeuttasi vastustaa ja / tai oikeutta tietojen siirrettävyyteen tai jos sinulla on muita tietojen käsittelyyn liittyviä kysymyksiä / kommentteja, lähetä tietty pyyntö . Jotta voisit varmistaa, että olet esittänyt tarkastuspyynnön, pyydämme sinua lähettämään kopion henkilöllisyystodistuksestasi pyynnön kanssa. Tee tähän kopioon passivalokuva, MRZ (koneellisesti luettava alue, nauha numeroineen passin alaosassa), passin numero ja Citizen service number (BSN) musta. Tämän tarkoituksena on suojata yksityisyyttäsi. Merven Atelier vastaa pyyntöösi mahdollisimman nopeasti, mutta joka tapauksessa neljän viikon kuluessa. Merven Atelier haluaa myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle tietosuojaviranomaiselle, Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle. Tämä on mahdollista seuraavan linkin kautta:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Miten suojaamme henkilötietoja?
Merve's Atelier suhtautuu tietosuojasi vakavasti ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin väärinkäytösten, katoamisen, luvattoman pääsyn ja ei-toivottujen estämiseksi

paljastuminen ja luvaton muuttaminen. Jos sinusta tuntuu, että tietosi eivät ole oikein suojattuja, tai on olemassa merkkejä siitä

väärinkäyttö, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai