Privatumo patvirtinimas

„Merve's Atelier“, esantis „Veststraat 58 3311SV Dordrecht“, yra atsakingas už asmens duomenų tvarkymą, kaip parodyta šiame privatumo pranešime.

Kontaktinė informacija:
www.mybreakme.com
„Veststraat 58 3311SV Dordrecht“
31614470324 +

„Merve Sener“ yra „Merve's Atelier“ duomenų apsaugos pareigūnė, su ja galima susisiekti

Asmens duomenys, kuriuos tvarkome
„Merve's Atelier“ tvarko jūsų asmeninius duomenis, nes jūs naudojatės mūsų paslaugomis ir (arba) todėl, kad patys teikiate šiuos duomenis mums.

Žemiau rasite mūsų tvarkomų asmens duomenų apžvalgą:
- Vardas ir pavardė

- Lytis

- Adreso informacija

- Telefono numeris

- El. Pašto adresas

- Vietos duomenys

- Informacija apie jūsų veiklą mūsų svetainėje

- interneto naršyklė ir įrenginio tipas

- banko sąskaitos numeris

Specialūs ir (arba) jautri asmeniniai duomenys, kuriuos tvarkome
Mūsų svetainė ir / ar paslauga neketina rinkti duomenų apie svetainių lankytojus, kurie yra jaunesni nei 16 metai. Išskyrus atvejus, kai jie turi tėvų ar globėjų leidimą. Tačiau mes negalime patikrinti, ar lankytojas yra vyresnis nei 16. Mes skatiname tėvus dalyvauti jų vaikų internete veikloje, kad duomenys nebūtų surenkami be tėvų sutikimo. Jei esate įsitikinęs, kad be šio leidimo surinkome asmeninę informaciją apie nepilnamečią, susisiekite su mumis per , mes ištrinsime šią informaciją.

Kokiu tikslu ir kokiu pagrindu mes tvarkome asmens duomenis

„Merve's Atelier“ tvarko jūsų asmeninius duomenis šiais tikslais:
- Mokėjimo tvarkymas

- Mūsų informacinio biuletenio ir (arba) reklaminės brošiūros siuntimas

- Galimybė jums paskambinti ar atsiųsti el. Laišką, jei tai būtina norint atlikti mūsų paslaugas

- informuos jus apie mūsų paslaugų ir produktų pokyčius

- Pasiūlykite galimybę susikurti sąskaitą

- Pristatyti jums prekes ir paslaugas

- „Merve's Atelier“ analizuoja jūsų elgesį svetainėje, kad galėtų patobulinti svetainę ir pritaikyti produktų bei paslaugų asortimentą pagal jūsų pageidavimus.

Automatizuotas sprendimų priėmimas
„Merve's Atelier“ priima [taip / ne] sprendimus, pagrįstus automatizuotu tvarkymu tais klausimais, kurie gali turėti (reikšmingų) padarinių asmenims.

Tai sprendimai, kuriuos priima kompiuterinės programos ar sistemos be žmogaus (pavyzdžiui, „Merve's Atelier“ darbuotojo). „Merve's Atelier“ naudoja šias kompiuterines programas ar sistemas: [pateikite sistemos pavadinimą, kodėl ji naudojama, pagrindinę logiką, svarbą ir numatomas pasekmes suinteresuotam asmeniui]

Kiek laiko mes saugome asmens duomenis
„Merve's Atelier“ nesaugo jūsų asmeninių duomenų ilgiau, nei būtina siekiant tikslų, kuriems renkami jūsų duomenys. Šiems asmens duomenims (kategorijoms) naudojame šiuos saugojimo laikotarpius: (kategorija) asmens duomenys> Saugojimo laikotarpis> Priežastis Personalia>

Laikymo laikotarpis> Priežasties adresas> Laikymo laikotarpis> Priežastis Enzovoort> Laikymo laikotarpis> Priežastis

Dalijimasis asmeniniais duomenimis su trečiosiomis šalimis
„Merve's Atelier“ neparduoda jūsų informacijos trečiosioms šalims ir pateiks ją tik tuo atveju, jei tai būtina norint įgyvendinti mūsų su jumis sudarytą susitarimą arba vykdyti teisinę prievolę. Sudarome tvarkymo sutartį su įmonėmis, kurios tvarko jūsų duomenis mūsų vardu, kad būtų užtikrintas vienodas jūsų duomenų saugumo ir konfidencialumas. „Merve Atelier“ išlieka atsakinga už šiuos procesus.

Slapukus ar panašius metodus, kuriuos naudojame
„Merve's Atelier“ naudoja funkcinius, analitinius ir stebėjimo slapukus. Slapukas yra mažas tekstinis failas, kuris saugomas jūsų kompiuterio, planšetinio kompiuterio ar išmaniojo telefono naršyklėje pirmą kartą apsilankius šioje svetainėje. „Merve's Atelier“ naudoja slapukus, turinčius grynai techninę funkciją. Tai užtikrina, kad svetainė veiks tinkamai ir, kad, pavyzdžiui, bus įsimenami jūsų pageidaujami nustatymai. Šie slapukai taip pat naudojami tam, kad svetainė tinkamai veiktų ir ją optimizuotų. Be to, mes talpiname slapukus, kurie seka jūsų naršymo elgesį, kad galėtume pasiūlyti pritaikytą turinį ir reklamas. Pirmą kartą apsilankę mūsų svetainėje, mes jau informavome jus apie šiuos slapukus ir paprašėme jūsų leidimo juos patalpinti. Galite atsisakyti slapukų nustatydami savo interneto naršyklę taip, kad ji nebesaugotų slapukų. Be to, taip pat galite ištrinti visą informaciją, kuri anksčiau buvo išsaugota naudojant naršyklės nustatymus. Žiūrėkite paaiškinimą:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Peržiūrėti, modifikuoti arba ištrinti duomenis
Jūs turite teisę peržiūrėti, taisyti ar ištrinti savo asmeninius duomenis. Tai galite padaryti patys, naudodamiesi asmeniniais paskyros nustatymais.

Be to, jūs turite teisę atšaukti savo sutikimą dėl duomenų tvarkymo arba nesutikti, kad mūsų įmonė tvarkytų jūsų asmens duomenis, ir jūs turite teisę į duomenų perkėlimą. Tai reiškia, kad jūs galite pateikti mums prašymą išsiųsti asmeninius duomenis, kuriuos laikome apie jus kompiuterio faile, jums ar kitai jūsų paminėtai organizacijai. Jei norite pasinaudoti savo teise prieštarauti ir (arba) teise į duomenų perkeliamumą arba jei turite kitų klausimų / komentarų dėl duomenų tvarkymo, siųskite nurodytą prašymą . Norėdami įsitikinti, kad jūs paprašėte patikrinimo, prašome atsiųsti tapatybės įrodymo kopiją kartu su prašymu. Šioje kopijoje padarykite juodą paso nuotrauką, MRZ (mašininio nuskaitymo zona, juostelė su numeriais paso apačioje), paso numerį ir Citizen service number (BSN). Tai skirta apsaugoti jūsų privatumą. „Merve's Atelier“ į jūsų prašymą atsakys kiek įmanoma greičiau, tačiau bet kokiu atveju per keturias savaites. „Merve's Atelier“ taip pat nori pabrėžti, kad jūs turite galimybę paduoti skundą nacionalinei duomenų apsaugos institucijai - Nyderlandų duomenų apsaugos tarnybai. Tai įmanoma per šią nuorodą:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kaip mes apsaugome asmens duomenis
„Merve's Atelier“ rimtai vertina jūsų duomenų apsaugą ir imasi reikiamų priemonių, kad būtų išvengta piktnaudžiavimo, praradimo, neteisėtos prieigos ir nepageidaujamų

atskleidimas ir neteisėtas pakeitimas. Jei manote, kad jūsų duomenys nėra tinkamai apsaugoti, arba yra tam tikrų požymių

piktnaudžiavimo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba arba per