Declarație de confidențialitate

Merve's Atelier, situat la Veststraat 58 3311SV Dordrecht, este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, așa cum se arată în această declarație de confidențialitate.

Informații de contact:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+ 31614470324

Merve Sener este ofițerul pentru Protecția Datelor din Merve's Atelier, care poate fi accesat prin intermediul

Datele personale pe care le procesăm
Merve's Atelier prelucrează datele dvs. personale deoarece utilizați serviciile noastre și / sau pentru că ne furnizați aceste date chiar dvs.

Mai jos veți găsi o imagine de ansamblu asupra datelor personale pe care le prelucrăm:
- Prenume și prenume

- Gen

- Detalii de adresă

- Număr de telefon

- Adresa de e-mail

- Date despre locație

- Informații despre activitățile dvs. pe site-ul nostru web

- browser de internet și tip de dispozitiv

- Numărul contului bancar

Date personale speciale și / sau sensibile pe care le procesăm
Site-ul și / sau serviciul nostru nu intenționează să colecteze date despre vizitatorii site-ului care sunt mai tineri decât 16 ani. Cu excepția cazului în care au permisiunea părinților sau tutorilor. Cu toate acestea, nu putem verifica dacă un vizitator este mai vechi decât 16. Îi încurajăm pe părinți să se implice în activitățile online ale copiilor lor, pentru a preveni colectarea datelor despre copii fără consimțământul părinților. Dacă sunteți convins că am colectat informații personale despre un minor fără această permisiune, vă rugăm să ne contactați prin intermediul , atunci ștergem aceste informații.

În ce scop și pe ce bază procesăm datele personale

Merve's Atelier prelucrează datele dvs. personale în următoarele scopuri:
- Gestionarea plății

- Trimiterea newsletter-ului și / sau a broșurii de publicitate

- Puterea de a vă suna sau de a vă trimite un e-mail dacă acest lucru este necesar pentru a putea efectua serviciile noastre

- Informați-vă despre modificările serviciilor și produselor noastre

- Vă oferim opțiunea de a crea un cont

- Pentru a vă livra bunuri și servicii

- Merve's Atelier analizează comportamentul dvs. pe site pentru a îmbunătăți site-ul și pentru a ajusta gama de produse și servicii la preferințele dvs.

Automatizarea procesului decizional
Merve's Atelier ia decizii [da / nu] bazate pe procesarea automată pe probleme care pot avea consecințe (semnificative) pentru indivizi.

Acestea sunt decizii care sunt luate de programe sau sisteme de calculator, fără o ființă umană (de exemplu, un angajat al Merve's Atelier). Merve's Atelier utilizează următoarele programe sau sisteme de calculator: [complet cu numele sistemului, de ce este folosit, în baza logicii, importanței și consecințelor preconizate pentru persoana în cauză]

Cât timp stocăm datele personale
Merve's Atelier nu stochează datele dvs. cu caracter personal mai mult decât este strict necesar pentru a atinge scopurile pentru care datele dvs. sunt colectate. Utilizăm următoarele perioade de păstrare pentru următoarele (categorii) de date cu caracter personal: (Categorie) date cu caracter personal> Perioadă de păstrare> Motiv personalia>

Perioada de păstrare> Adresarea motivului> Perioada de păstrare> Motivul Enzovoort> Perioada de păstrare> Motivul

Partajarea datelor personale cu terțe părți
Merve's Atelier nu vinde informațiile dvs. către terți și le va furniza numai dacă acest lucru este necesar pentru punerea în aplicare a acordului nostru cu dvs. sau pentru respectarea unei obligații legale. Încheiem un acord de procesare cu companii care prelucrează datele dvs. în numele nostru pentru a asigura același nivel de securitate și confidențialitate a datelor dvs. Merve's Atelier rămâne responsabil pentru aceste procese.

Cookie-uri sau tehnici similare pe care le folosim
Merve's Atelier utilizează cookie-uri funcționale, analitice și de urmărire. Un cookie este un fișier text mic care este stocat în browserul computerului, tabletei sau smartphone-ului dvs. când vizitați prima dată acest site web. Merve's Atelier utilizează cookie-uri cu o funcționalitate pur tehnică. Acestea se asigură că site-ul web funcționează corect și că, de exemplu, setările preferate sunt amintite. Aceste cookie-uri sunt de asemenea utilizate pentru a face site-ul web să funcționeze corect și pentru a-l optimiza. În plus, plasăm cookie-uri care urmăresc comportamentul dvs. de navigare, astfel încât să putem oferi conținut personalizat și reclame. La prima vizită pe site-ul nostru, v-am informat deja despre aceste cookie-uri și v-am solicitat permisiunea de a le plasa. Puteți renunța la cookie-uri prin setarea browserului dvs. de internet, astfel încât să nu mai stocheze cookie-uri. În plus, puteți șterge, de asemenea, toate informațiile salvate anterior prin setările browserului. Consultați o explicație:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Vizualizare, modificare sau ștergere date
Aveți dreptul să vizualizați, să corectați sau să ștergeți datele dvs. personale. Puteți face acest lucru singur prin setările personale ale contului.

În plus, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor sau de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale de către compania noastră și aveți dreptul la transferul datelor. Acest lucru înseamnă că ne puteți trimite o solicitare pentru a trimite datele personale pe care le deținem despre dvs. într-un fișier computer către dvs. sau către o altă organizație menționată de dvs. Dacă doriți să folosiți dreptul dvs. de a obiecta și / sau dreptul la transferabilitatea datelor sau dacă aveți alte întrebări / comentarii cu privire la prelucrarea datelor, vă rugăm să trimiteți o solicitare specificată la . Pentru a vă asigura că solicitarea de inspecție a fost făcută de dvs., vă rugăm să trimiteți o copie a dovezii de identitate cu solicitarea. Faceți în această copie fotografia pașaportului, MRZ (zona care poate fi citită de mașină, banda cu numerele din partea de jos a pașaportului), numărul pașaportului și numărul serviciului pentru cetățeni (BSN) negru. Aceasta vă protejează confidențialitatea. Merve's Atelier va răspunde la solicitarea dvs. cât mai repede posibil, dar în orice caz în termen de patru săptămâni. De asemenea, Merve's Atelier dorește să sublinieze că aveți opțiunea de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor, Autoritatea olandeză pentru protecția datelor. Acest lucru este posibil prin următorul link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cum protejăm datele personale
Merve's Atelier ia în serios protecția datelor dvs. și ia măsurile adecvate pentru a preveni abuzul, pierderea, accesul neautorizat și nedorite

dezvăluirea și modificarea neautorizată. Dacă considerați că datele dvs. nu sunt protejate în mod corespunzător sau există indicații despre acestea

abuz, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți sau prin intermediul