Izjava o zasebnosti

Podjetje Merve's Atelier, ki se nahaja na naslovu Veststraat 58 3311SV Dordrecht, je odgovorno za obdelavo osebnih podatkov, kot je prikazano v tej izjavi o zasebnosti.

Kontaktni podatki:
www.mybreakme.com
Veststraat 58 3311SV Dordrecht
+31614470324

Merve Sener je pooblaščenka za varstvo podatkov v ateljeju Merve, do nje lahko pridete prek

Osebni podatki, ki jih obdelujemo
Merve's Atelier obdeluje vaše osebne podatke, ker uporabljate naše storitve in / ali ker nam te podatke posredujete sami.

Spodaj najdete pregled osebnih podatkov, ki jih obdelujemo:
- ime in priimek

- Spol

- Podrobnosti o naslovu

- Telefonska številka

- E-poštni naslov

- Podatki o lokaciji

- Informacije o vaših dejavnostih na naši spletni strani

- internetni brskalnik in vrsta naprave

- Številka bančnega računa

Posebni in / ali občutljivi osebni podatki, ki jih obdelujemo
Naša spletna stran in / ali storitev ne namerava zbirati podatkov o obiskovalcih spletnih mest, ki so mlajši od 16 let. Razen če imajo dovoljenje staršev ali skrbnikov. Vendar pa ne moremo preveriti, ali je obiskovalec starejši od 16-a. Starše spodbujamo k vključevanju v spletne aktivnosti svojih otrok, da bi preprečili zbiranje podatkov o otrocih brez starševskega soglasja. Če ste prepričani, da smo zbrali osebne podatke o mladoletniku brez tega dovoljenja, se obrnite na nas preko , bomo te podatke izbrisali.

Za kakšen namen in na kakšni podlagi obdelujemo osebne podatke

Merve's Atelier obdeluje vaše osebne podatke za naslednje namene:
- Ravnanje s plačilom

- Pošiljanje naše novice in / ali reklamne brošure

- Da vas bomo lahko poklicali ali poslali po e-pošti, če je to potrebno za izvajanje naših storitev

- Obveščamo vas o spremembah naših storitev in izdelkov

- ponudimo vam možnost, da ustvarite račun

- Za dostavo blaga in storitev

- Merve's Atelier analizira vaše vedenje na spletnem mestu, da bi izboljšali spletno mesto in prilagodili paleto izdelkov in storitev vašim željam.

Avtomatizirano odločanje
Merve's Atelier sprejema [da / ne] odločitve, ki temeljijo na avtomatizirani obdelavi vprašanj, ki imajo lahko (pomembne) posledice za posameznike.

To so odločitve, ki jih sprejemajo računalniški programi ali sistemi, brez človeka (na primer uslužbenec Mervejevega ateljeja). Merve's Atelier uporablja naslednje računalniške programe ali sisteme: [skupaj z imenom sistema, zakaj se uporablja, na osnovi logike, pomena in pričakovanih posledic za zadevno osebo]

Koliko časa hranimo osebne podatke
Merve's Atelier vaših osebnih podatkov ne hrani dlje, kot je nujno potrebno za dosego namenov, za katere se zbirajo vaši podatki. Naslednja obdobja hrambe uporabljamo za naslednje (kategorije) osebnih podatkov: (Kategorija) osebni podatki> Obdobje hrambe> Razlogi za osebne podatke>

Obdobje hrambe> Naslov razloga> Obdobje hrambe> Razlog Enzovoort> Obdržanje> Razlog

Izmenjava osebnih podatkov s tretjimi osebami
Merve's Atelier ne prodaja vaših podatkov tretjim osebam in jih bo posredoval le, če je to potrebno za izvajanje našega sporazuma z vami ali za izpolnitev zakonske obveznosti. S podjetji, ki v našem imenu obdelujejo vaše podatke, sklenemo sporazum o obdelavi, da zagotovimo enako raven varnosti in zaupnosti vaših podatkov. Za te procese ostaja odgovoren Mervejev atelje.

Piškotki ali podobne tehnike, ki jih uporabljamo
Merve's Atelier uporablja funkcionalne, analitične in sledilne piškotke. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki je shranjena v brskalniku vašega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona, ko prvič obiščete to spletno mesto. Merve's Atelier uporablja piškotke s čisto tehnično funkcionalnostjo. Te zagotavljajo, da spletno mesto deluje pravilno in da si na primer zapomnite želene nastavitve. Ti piškotki se uporabljajo tudi za pravilno delovanje spletnega mesta in njegovo optimizacijo. Poleg tega damo piškotke, ki spremljajo vaše vedenje pri surfanju, da lahko ponujamo prilagojene vsebine in oglase. Ob prvem obisku naše spletne strani smo vas o teh piškotkih že obvestili in prosili za dovoljenje, da jih postavite. Piškotke lahko izklopite tako, da nastavite internetni brskalnik tako, da piškotkov ne shranjuje več. Poleg tega lahko izbrišete tudi vse podatke, ki so bili predhodno shranjeni prek nastavitev brskalnika. Glej razlago:

https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Ogled, spreminjanje ali brisanje podatkov
Imate pravico do pregledovanja, popravljanja ali brisanja vaših osebnih podatkov. To lahko storite sami prek osebnih nastavitev računa.

Poleg tega imate pravico, da umaknete svoje soglasje za obdelavo podatkov ali ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov s strani našega podjetja in imate pravico do prenosa podatkov. To pomeni, da nam lahko pošljete zahtevo, da osebne podatke, ki jih imamo o vas, pošljete v računalniški datoteki vam ali drugi organizaciji, ki jo omenjate vi. Če želite izkoristiti svojo pravico do ugovora in / ali pravico do prenosljivosti podatkov ali imate druga vprašanja / komentarje glede obdelave podatkov, pošljite določeno zahtevo na . Da bi zagotovili, da ste zahtevek za pregled vložili vi, prosimo, da skupaj z zahtevo pošljete kopijo svojega dokazila o identiteti. V tej kopiji vnesite črno fotografijo potnega lista, MRZ (strojno berljiva cona, trak s številkami na dnu potnega lista), številko potnega lista in številko državljanske službe (BSN). To je za zaščito vaše zasebnosti. Mervejev Atelier bo na vašo zahtevo odgovoril čim hitreje, vsekakor pa v štirih tednih. Merve's Atelier želi tudi poudariti, da imate možnost vložiti pritožbo pri nacionalnem organu za varstvo podatkov, nizozemskemu organu za varstvo podatkov. To je možno preko naslednje povezave:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kako varujemo osebne podatke
Merve's Atelier resno jemlje varstvo vaših podatkov in sprejema ustrezne ukrepe za preprečevanje zlorab, izgube, nepooblaščenega dostopa in nezaželenih

razkritje in nepooblaščeno spreminjanje. Če menite, da vaši podatki niso ustrezno zaščiteni ali nanje obstajajo znaki

zlorabe, se obrnite na našo stranko ali prek